Routebeschrijving Masterclass Datajournalistiek

Onderstaand vindt u de laatste informatie m.b.t. de masterclass Datajournalistiek. Deze informatie geldt zowel voor de bijeenkomst van 2 als 4 april 2013.

Aanvang
Vanaf 14.30 uur staat er koffie en thee voor u klaar. De bijeenkomst begint om 15.00 uur. In de uitnodiging die u heeft ontvangen werd 17.00 uur als eindtijd vermeld, maar afhankelijk van de hoeveelheid vragen is er nog tot 18.00 uur de mogelijkheid om deze aan Steve Doig voor te leggen. 

Specifieke vragen?
Specifieke vragen of onderwerpen die u tijdens de masterclass graag aan de orde wilt stellen, kunt u per e-mail aan ons doorgeven via info@expertisecentrumjournalistiek.nl. Wel maken wij u erop attent dat – gezien de tijdsduur – er geen garantie is dat alle vragen kunnen worden beantwoord.

Benodigdheden
Het is niet noodzakelijk dat u tijdens de workshop over een laptop met Excel beschikt.

Locatie
Universiteit van Amsterdam
Gebouw BG5, zaal 2.29
Oudezijds Achterburgwal 233-237
1012 DL Amsterdam

Routebeschrijving
Openbaar vervoer
De locatie is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station neemt u tramlijn 4, 9, 16, 24 en 25 en stapt uit op halte Spui. Dit is de eerste halte voorbij de Dam. Vanaf de tramhalte loopt u via de Lange  Brugsteeg in (richting molen ‘Diamond Factory’) de Grimburgwal op . Aan het einde van de Grimburgwal komt u bij een gebouw met een klok. Hier gaat u rechtsaf. Na 50 meter ziet u aan uw linkerhand een poortje. Dit is de ingang naar pand BG5. Bij binnenkomst gaat u met de trap omhoog. De bijeenkomst wordt gehouden in zaal 2.29.

Klik hier voor een plattegrond.

Met de auto
Vanwege het parkeerprobleem in Amsterdam adviseren wij u gebruik te maken van het openbaar vervoer. Indien u toch met eigen vervoer komt, dan kunt u uw auto kwijt in de parkeergarage bij het Muziektheater of bij de Bijenkorf.

Als u verhinderd bent kunt u op de dag zelf contact opnemen via 06-45927500. Voor inhoudelijke vragen kunt u een e-mail sturen aan Bas Mesters, via info@expertisecentrumjournalistiek.nl

Tot slot willen wij u attenderen op ons symposium Homo Digitalis. Op 12 april presenteert het Expertisecentrum  samen met het Rathenau Instituut  een symposium over spiedende drones, dwingende apps en op het brein aangesloten computers: over de digitalisering van het leven en de journalistieke vragen die dat opwerpt. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie zie Homo Digitalis.